Gå til indhold

Diabetesforskerne - fra forskning til praksis

En ny serie af webinarer er på vej målrettet sundhedsprofessionelle, som arbejder med diabetes.

I forlængelse af podcastserien “Diabetesforskerne” lancerer de fem stenocentre et nyt koncept til fagpersoner, der arbejder med diabetes, som ønsker at lære mere om nogle af de emner, de har hørt om i podcasten “Diabetesforskerne” og samtidig få mulighed for at stille spørgsmål direkte til forskerne bag.

Konceptet består af en række nye korte webinarer, kaldet ”Diabetesforskerne – fra forskning til praksis”. Her vil du vil møde forskere fra hele landet og få mulighed for at stille spørgsmål til deres vidensområde.

Første afsnit udkommer den 10. november 2023. De efterfølgende afsnit udkommer i februar, april, juni og oktober 2024.

Webinar om diabetesstress

Diabetes påvirker ikke kun kroppen, men i høj grad også den psykiske sundhed hos dem, der lever med det. Dette webinar fokuserer på at forstå, hvad diabetesstress er, og hvad man kan gøre for at hjælpe de mennesker, som lever med det.

Webinaret afholdes af diabetespsykolog Christina Maar Andersen og klinisk forskningssygeplejerske Mette Rothmann, som vil give en dybdegående indsigt i, hvad diabetesstress er, og hvilke udfordringer det giver. De vil også diskutere praktiske strategier til at håndtere diabetesstress samt præsentere SDCO’s projekter inden for området.

Webinaret varer ca. en time.

Online link fremsendes ved tilmelding pr. mail.

Dato: Onsdag den 12. juni 2024
Tid: 14:00-15:00
Sted: Online
Målgruppe: Sundhedsprofessionelle

Læs mere og tilmeld dig her