Gå til indhold

Steno Sjællands Diabetespanel

Steno Diabetes Center inviterer alle med diabetes og deres pårørende til at komme med deres inputs og erfaringer i Steno Sjællands Diabetespanel.

Vores mål er at gøre diabetesbehandlingen i hele Region Sjælland endnu bedre, og det gør vi bedst ved at have jer med i vores arbejde.

Har du lyst til at deltage i workshops om forskellige emner inden for diabetes og -behandling, eller har du tid til at svare på 4-6 spørgeskemaer årligt, så er det dig, vi har brug for!

Deltagerkrav og tilmelding

Du skal være fyldt 18 år, være bosiddende i Region Sjælland og have en e-mailadresse for at deltage.

Når du tilmelder dig, beder vi dig svare på 17 baggrundsspørgsmål om dig selv. På den måde kan vi målrette fremtidige spørgeskemaer og henvendelser direkte til dig. Du skal ikke vide noget særligt om diabetes for at deltage, og du bestemmer selv, hvilke spørgeskemaer du vil svare på, og om du ønsker at deltage i workshops.

Når du trykker på tilmeldingsknappen, kommer du ind på et baggrundsskema med 17 spørgsmål om dig selv. Dem vil vi gerne bede dig svare på, så vi kan målrette vores fremtidige henvendelser til dig.

Datasikkerhed

Det er Steno Diabetes Center Sjælland, som står bag panelet. Steno Diabetes Center Sjælland er en del af Region Sjælland.

Steno Diabetes Center Sjælland overholder alle regler for behandling og opbevaring af dine personoplysninger. Dine svar behandles og opbevares fortroligt mindst sikkert. Dine persondata og kontaktoplysninger videregives ikke til andre, og dine svar i undersøgelserne kommer ikke til at stå i din journal. 

For at dataindsamlingen foregår korrekt, er det nødvendigt, at alle deltagere i Steno Sjællands diabetespanel giver samtykke til at deltage. Derudover skal du oplyse en e-mailadresse, som vi kan kontakte dig på. Din e-mailadresse opbevarer vi sikkert og fortroligt, og den videregives ikke til andre. Når du tilmelder dig, beder vi angive generelle data som køn, alder, diagnose og kommune. 

Afmelding

Hvis du på et tidspunkt ikke længere ønsker at deltage i Steno Sjællands diabetespanel, kan du altid afmelde dig igen. Det gør du enten ved at svare på en af de mails, vi sender dig, eller ved at sende en mail til: stenopanel@regionsjaelland.dk

Du kan også altid få at vide, hvilke oplysninger, vi har om dig, eller rette i de oplysninger, du tidligere har angivet ved tilmelding.

Du kan også læse om Steno Diabetes Center Sjælland og Region Sjællands persondatapolitik her.